Uusiomateriaaleja luonnonkiven sijaan - UUMA3 Pälkäne

Pälkäneen kunta osallistuu UUMA3-hankkeeseen. Päätös on tehty kunnan elinvoimalautakunnassa lokakuussa 2019.

UUMA3-ohjelman tavoitteena on edistää uusiomateriaalien käyttöä pohjarakentamisessa ja vähentää siten luonnon kiviainesten käyttöä ja pohjarakentamisen ympäristövaikutuksia. Hankkeeseen osallistuminen on Pälkäneen kunnalle merkittävä askel kohti ympäristön kannalta kestävämpää infrarakentamista.

Mummonmökki on mahdollinen Roholassa

Suositut ja modernit pienet puu- tai hirsitalot, niin sanotut mummonmökit eivät ole Pälkäneellä mikään uusi juttu. Luopioisten kirkonkylälle rakentuu parhaillaan Viher-Kostiala, pieni kylällinen uusia mummonmökkejä eli noin 40-60 neliön kokoisia asuinrakennuksia, joissa on kaikki tarvittava muttei mitään ylimääräistä. Mummonmökkejä voi rakentaa myös Roholaan.

Honka Lumi hirsikoti Roholaan nyt varattavissa

Myynnissä nyt! Rakennuta Roholaan avaimet käteen -periaatteella muuttovalmis & moderni Honka Lumi -hirsikoti.

Tonttipäiväläiset tutustumassa Roholaan

VIP-tonttipäivää vietettiin sateisissa merkeissä Pälkäneellä lauantaina 25.5.2019. Tampereelta bussilla saapui pieni mutta pippurinen porukka Pälkäneen tontti- ja asuntotarjonnasta kiinnostuneita säätä uhmaten - ja kyllä se kannatti, sillä päivän aikana he saivat Pälkäneestä kattavan kuvan ja ehtivät käydä monissa Pälkäneen keskustan uusissa kohteissa, Rohola tietenkin mukaanlukien.

Infoa paalutuksesta - kotiroholasta.fi

Jos olet lukenut Roholasta lähialueen medioissa (esim. Aamulehti 21.5.2019), jutuissa muistetaan aina mainita, kuinka Roholan ensimmäisen vaiheen tontit täytyy paaluttaa. Se on ihan totta, mutta onko paalutus oikeasti niin vaivalloista kuin jutuissa yritetään viestittää? Tässä pieni infopaketti asiaa miettiville.

Pälkäne on ihana asuinpaikka perheille
Tonttipäivää vietettiin 25.5.2019. Näe tunnelmat täältä!
 
Unelmoitko omakotitontista rantamaisemassa palveluiden, koulujen ja harrastusten lähellä?
 

VIP-tonttipäivässä tutustutaan Pälkäneen uusiin Roholan, Lomakodin ja Nenäpään omakotialueisiin puolen tunnin ajomatkan päässä Tampereelta ja vieraillaan kiinnostavissa rakennuskohteissa.

Rantamaisema

Ilta-Sanomissa listattiin 10 hyvää syytä muuttaa Pälkäneelle. Hyviä syitä ne olivatkin, mutta eihän kymmenen syytä riitä alkuunkaan kertomaan, kuinka mainio paikka Pälkäne on asuinpaikkana! Siksipä tässä 10 hyvää syytä lisää muuttaa Pälkäneelle, Roholaan!

Tilaa syöte Blogi