Pieniä taloja Roholaan

Roholaan pääsee nyt rakentamaan myös minitaloja pienille tonteille sekä yhdistelemään tontteja isommiksi kokonaisuuksiksi!

Nopea Pälkäneen Valokuitu myös Roholassa

Pälkäneellä on oma valokuituverkko - Pälkäneen Valokuitu. Nyt vuonna 2020 verkko kattaa koko kunnan! Myös kaikille Roholan tonteille saa kuidun kohtuuhintaan. Roholassa etätyöt onnistuvat!

Parasta aikaa Pälkäneellä - onko sinusta maalle asumaan? Katso video ja päätä itse!

Pälkäne Asta-messuilla 2020, Tauko-kahvilan yrittäjät ja rakennustarkastaja Tikka

Pirkanmaan seudun asumisen, rakentamisen ja remontoinnin ykköstapahtuma Asta-messut 2020 veti Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen yli 12 000 kävijää!

Omaan kotiin Pälkäneelle - Asta-messut 2020

Kohta on taas Asta-messujen aika! Vuoden 2020 messut pidetään tutusti Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 31.1.-2.2.2020. Myös Pälkäneen kunta on mukana messuilla: esillä ovat Roholan lisäksi muun muassa uudet Tommolan ja Vohlisaaren pientalotontitMessuemäntinä Pälkäneen osastolla toimivat tänä vuonna Tauko-kahvilan tytöt. Tule tutustumaan ja herkuttelemaan pullalla!

Uusiomateriaaleja luonnonkiven sijaan - UUMA3 Pälkäne

Pälkäneen kunta osallistuu UUMA3-hankkeeseen. Päätös on tehty kunnan elinvoimalautakunnassa lokakuussa 2019.

UUMA3-ohjelman tavoitteena on edistää uusiomateriaalien käyttöä pohjarakentamisessa ja vähentää siten luonnon kiviainesten käyttöä ja pohjarakentamisen ympäristövaikutuksia. Hankkeeseen osallistuminen on Pälkäneen kunnalle merkittävä askel kohti ympäristön kannalta kestävämpää infrarakentamista.

Mummonmökki on mahdollinen Roholassa

Suositut ja modernit pienet puu- tai hirsitalot, niin sanotut mummonmökit eivät ole Pälkäneellä mikään uusi juttu. Luopioisten kirkonkylälle rakentuu parhaillaan Viher-Kostiala, pieni kylällinen uusia mummonmökkejä eli noin 40-60 neliön kokoisia asuinrakennuksia, joissa on kaikki tarvittava muttei mitään ylimääräistä. Mummonmökkejä voi rakentaa myös Roholaan.

Tilaa syöte Blogi