Rohola Pälkäne

Pälkäneeltä löytynee sopiva tontti ihan jokaiselle! Niitty-Seppälän isäntä ja kunnanvaltuutettu Jukka Kittilä esittelee Pälkäneen keskustan tuntumaan rakentuvaa asuinaluetta, Roholaa ja puhuu vähän mansikoistakin. Katso komeat ilmakuvat syyskuulta 2020 ja tutustu Roholaan videon välityksellä!

Maalle asumaan -messut 2020

Tervetuloa Maalle asumaan ja Voi hyvin Pälkäneellä -yhteismessuille! Messut järjestetään Yrittäjän päivänä 5.9.2020 klo 12-15 verkossa, osoitteessa messut.palkane.fi.

Pieniä taloja Roholaan

Roholaan pääsee nyt rakentamaan myös minitaloja pienille tonteille sekä yhdistelemään tontteja isommiksi kokonaisuuksiksi!

Nopea Pälkäneen Valokuitu myös Roholassa

Pälkäneellä on oma valokuituverkko - Pälkäneen Valokuitu. Nyt vuonna 2020 verkko kattaa koko kunnan! Myös kaikille Roholan tonteille saa kuidun kohtuuhintaan. Roholassa etätyöt onnistuvat!

Parasta aikaa Pälkäneellä - onko sinusta maalle asumaan? Katso video ja päätä itse!

Pälkäne Asta-messuilla 2020, Tauko-kahvilan yrittäjät ja rakennustarkastaja Tikka

Pirkanmaan seudun asumisen, rakentamisen ja remontoinnin ykköstapahtuma Asta-messut 2020 veti Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen yli 12 000 kävijää!

Omaan kotiin Pälkäneelle - Asta-messut 2020

Kohta on taas Asta-messujen aika! Vuoden 2020 messut pidetään tutusti Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 31.1.-2.2.2020. Myös Pälkäneen kunta on mukana messuilla: esillä ovat Roholan lisäksi muun muassa uudet Tommolan ja Vohlisaaren pientalotontitMessuemäntinä Pälkäneen osastolla toimivat tänä vuonna Tauko-kahvilan tytöt. Tule tutustumaan ja herkuttelemaan pullalla!

Tilaa syöte Blogi